torstai 30. maaliskuuta 2017

Hiljaista on?

Yksityiskohta Be Blues! mangasta, joka
on edennyt jo yli 28 kirjaan ja on
"Award winning" työ l. se on palkittu
manga. Manga kertoo yhdestä jalka-
pallosta kiinnostuneesta pojasta ja hänen
kokemuksistaan jalkapalloilijana.
Kirjoittanut:  Motoyuki Tanaka.
Palkinto: 60th Shogakukan Awards
for the best Shounen manga
(Anime News Network.
 January 21, 2015.)

Hei!

Näyttää tämän Suomen meininki kovin, kovin hiljaiselta.XDD Englanninkielinen blogini on aivan eri luokissa ja ihmetellä sopii, että mitä kaikkea se Suomi kansa oikein etsii verkosta.^-^ No, eipä tässä mitään kaasu pohjassa ja tukka suorana vedellä menemään, joten katsotaan ja tehdään tätä hommaa hieman rauhallisempaan tahtiin. Onhan kyse sentään Suomesta eikä Amerikan suuresta Ihmemaasta.

Tänään sain vihdoinkin vahvistuksen Klarnalta ja saan siis vihdoinkin Suomalaiset pankkiyhteydet (verkkopankit yms.) Pikku Puotiin kukoistamaan ja toiveena olisi, että josko se toisi lisää luotettavuutta toimintaan. 

Tällä hetkellä myönnän ottaneeni pari päivää hieman rauhallisemmin enkä päivittänyt Tuoteselosteita tai Hinnastoa ALV muotoon. Enkä ole pahemmin väsännyt uusia kuvia Photoshopilla. En siis ole tehnyt mitään hyödyllistä saadakseni Pikku Puodin entistä ehommaksi, mitä nyt suuntailin yhden Kalenterin tekoa. Tuli vaan mieleen, että jos lisäisi tuotteeksi omat henkilökohtaisesti rakennetut kalenterit. Kuvat ja materiaalit olisivat asikkaan lähteistöistä ja minä sitten räätälöisin ne halutun kaltaiseksi kokonaisuudeksi... No se on vielä työn alla koska en tiedä onnistuuko se helpommin MS Publisherilla vai Adobe Indesignilla.
Tämän ideoimispyrähdyksen ohella aika on mennyt sen toisen paljon vauhdikkaamman blogini päivittämiseen ja uusien postien tekemisessä. Olen saanut lisättyä sellaiset 25+ mangaa, jotka on aloitettu tällä viikolla! Woohoo! Mutta, jos oikein tarkkoja ollaan niin jäljellä on 30+ uutta mangaa, jotka tulisi vielä saada lisättyä Blogiin muiden mukaan mutkuttelemaan. Olen jo tehnyt listaukset uusista mangoista, mutta varsinaiset teksti osuudet ovat jääneet kirjoittamatta, sillä usein käy niin, että kun olen postannut päivittyy se sama tieto ja vielä kattavammin päälähde sivustoille. Lisäksi kun saisi ne Bato.to linkit lisättyä niin avot ja se olisi tehtynä... kunnes taas jälleen huomaan, että on aika lisätä ne seuraavat 30+ mangaa listaan.XDDD Eli työ ei lopu koskaan!
Joten Manga maahan siis seuraavaksi. Iloista viikonloppua ja Aprillausta! 

P.S. Kuinka monta näistä tunnistat? >>>
P.P.S. Ja ne kaikkihan eivät ole tässä! Lisää löytyy tuutin täydeltä, joten työtä siis riittää. Jos tunnistat edes yhden niin Hienoa! Mutta, jos alat tunnistaa useamman kuin yhden tai kymmenen olet siis mitä varmemmin Otaku! It's so lovely to meet one of my kind too.^-^b



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti