maanantai 6. maaliskuuta 2017

Työtä vailla ja aloitteleva freelancer

Hei!


Ajattelin kirjoitella ensimmäistä kertaa tänne bloggeriin suomeksi ja suomalaisille. Tarkoitus on tässä löytää työtä online eli ns. etätyötä, jota voi tehdä näin sähköisesti etänä.
  • Tarjoan suomenkielistä kirjoitusapua lähinnä yksityiseltä yksityiselle henkilölle, joskin teen työtä myös toisille freelancereille, pienille yhdenhengen firmoille ja tarpeen sattuessa myös isommallekin joukolle.

Mitä muuta tarjoan?

Pidän kirjoittamisesta ja haluan avustaa vaikka akateemisen tutkielman teossa. Tosin työn ei tarvitse edes olla niinkään suuri tai monimutkainen. Pienemmätkin ja tavalliset blogi tekstit käyvät.
  • Olen valmis: tutoroimaan, tekemään pieniä vapaita käännöksiä (englanti/ ruotsi > suomi), olemaan tutkimusapuna, oikolukemaan ja kommentoimaan tekstiä, luomaan vapaata tekstiä ja blogikirjoituksia sekä editoimaan kuvia tai mitä nyt osuu agendalle.

Miksi valitsisit minut? 

  • Olen koulutukseltani kulttuurisihteeri (opistoaste) ja omaan akateemista taustaa yliopistosta (kulttuuri-, yleinen -, suomen - ja poliittinen historia; kasvatustiede, taidekasvatus, sosiologia, uskontotiede, valtio-oppi ja taloustiede). 
  • Omaan Valtion virkamiestutkinnon ruotsinkielestä. Nämä näin yleiseksi pohjustukseksi ja taustatiedoksi.
  • Käytän MS Officea (2016) luovasti tekstin tuottamiseen ja omaan mahdollisuuden käyttää Adobe InDesing ohjelmaa.
  • Lisäksi olen itsekseni opiskellut Photoshop taidot, joiden avulla osaan perustasolla tehdä erilaisia kuvanmuokkaus töitä.
  • Toimin tällä hetkellä pienen taloyhtiön isännöitsijänä ja tätä kautta kapulakieli on tullut tutuksi, joten aivan ei mene sormi suuhun kun pitää kokousasiakirjoja kirjoittaa.

Teen sovitun työn sovitussa ajassa, enkä peri aiheettomia lisäkuluja vaan kaikki on suhteutettavissa työn tasoon ja laatuun. 
  • Lisäksi olen valmis tekemään ilmaisen työn jälkimuokkauksen asiakkaan toiveitten mukaan kertaalleen sen jälkeen kun se on alustavasti hyväksytty ja maksettu (määrä voi olla useampikin aina 3 kertaan asti riippuen työn koosta ja laadusta).

Palkka ja kulut

  • Perustuntipalkka on 5-10 €/t tai 10-20 €/t riippuen työn vaativuudesta. Tämän päälle tulee AVL ja se on yleensä 22% kun puhutaan Suomesta. Koska en ole AVL velvollinen (= yksityinen henkilö) käytän UKKO.fi palvelua laskutukseen. Myös bitcoin maksumahdollisuus on sovittavissa.
  • Erillisiä kuluja ovat lähinnä: mahdolliset liikennekulukstannukset (linja-auto), erillisten materiaalien hankinta (tutkimusmateriaali/ -artikkelit, joista joutuu maksamaan), kuva/fontti/brush (josta joutuu maksamaan lisenssimaksun), sisään pääsymaksut, muut käyttöoikeusmaksut ja kopiointi kulut sekä lähetyskulut. Näistä sovitaan erikseen


Lisää: 


Ota yhteyttä: Sukibrazil@gmail.com


Lisää itsekehua ja mainosta:
Tämä banner on oma tuotokseni käyttämällä Adobe PS kuvankäsittelyohjelmaa.

Ota yhteyttä: Sukibrazil@gmail.com

>>> Sukin Pieni Sana Puoti <<<

Me Online!
Ajanvaraus



ukkofi_badge4_m.png 


My Patreon: Clickie me

Bitcoin: 17pK2NkHXGPGzpcn8fhYqvnng5vhVCekAw




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti